Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
  Stefan Molders | Molders Media - Maandag 29 Februari 2016

  Cobalt boren, prima voor hardere staalsoorten

  Wanneer gebruikmaken van cobalt boren?

  Er zijn verschillende situaties aan te halen waarin gebruikmaken van cobalt boren zeer interessant kan zijn. Wanneer je bijvoorbeeld moet gaan werken met hardere soorten staal zoals RVS, koper, brons, messing en gietijzer is dat beslist het geval. Bovendien is gebruikmaken van een cobalt boor ook bijzonder geschikt om te boren onder hoge belasting. De unieke kwaliteit waar een cobalt boor over beschikt zorgt er namelijk niet alleen voor dat je project op zeer comfortabele wijze tot een goed eind wordt gebracht, ook het daadwerkelijke eindresultaat zal je ongetwijfeld weten te verbazen. Het mag nu dan ook reeds duidelijk zijn dat geen enkele van de aangehaalde harde staalsoorten voor de cobalt boor een obstakel vormt, in tegendeel!


  Verkrijgbaar per stuk, maar ook in set
   

  Wanneer je regelmatig over een moeilijk te verspanen staalsoort beschikt waarmee je dient te werken kan het interessant zijn om verschillende cobalt boren in huis te halen. Hier bij Borenshop.com bieden we onze klanten met name de mogelijkheid om te kiezen voor een spiraalboor cobalt HSS-E din 338 met 5% cobalt. Je kan er voor kiezen om deze cobalt boren in huis te halen per stuk of per pakje van tien. Dit is uitsluitend het geval wanneer de cobalt boren over een diameter tot 8 mm beschikken. Van zodra er gebruik wordt gemaakt van een grotere diameter zijn ze steeds per stuk aan te kopen. Vooral wanneer je regelmatig projecten hebt met moeilijk te verspanen staalsoorten is het evenwel toch aangeraden om meerdere exemplaren in huis te halen. Zo beschik je altijd over een extra exemplaar mocht dat nodig blijken.

  Bestel jouw cobalt boren vandaag nog bij Borenexpert.com
   

  Ben je overtuigd van de unieke voordelen die het gebruik van cobalt boren met zich meebrengt? Wil je graag eveneens dergelijke boren in huis halen tegen een zeer scherpe prijs? In dat geval ben je hier bij Borenshop.com aan het juiste adres! Wij maken het voor onze klanten namelijk mogelijk om de beste cobalt boren in huis te halen die beschikken over een uitstekende duurzaamheid en dat zonder dat je er diep voor in de portefeuille dient te tasten. Twijfel dan ook geen moment langer en haal jouw cobalt boren of staalboren vandaag nog in huis tegen de meest interessante voorwaarden!

  Hier lees je nieuwste blogs

  Recente artikelen

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking