Ter Aar

Ter Aar

Bent u op zoek naar boren voor in hout, steen, beton of staal dan kunt u bij ons terecht in onze online winkel wij versturen dan uw bestelling dezelfde dag als deze voor 15:00 is geplaatst. Wilt u de bestelling afhalen dan is dat geen probleem u ontvangt van ons een email wanneer de bestelling klaar ligt.

Waar kunt boren kopen in Ter Aar ?

Borenexpert heeft sinds mei 2017 een groot magazijn in Hendrik ido Ambacht waar we trots op mogen zijn. Bijna alle boren die op onze website staan hebben wij op voorraad wat betekend dat we snel al onze klanten kunnen helpen, of u nu de boren wilt afhalen of dat we uw bestelling moeten verzenden.
Wij zijn gevestigd op bedrijventerrein Antoniapolder in Hendrik-Ido-Ambacht, Noordeinde 124C, 3341lw, 078-2040765Online bestellingen worden snel geleverd

Als u de boren online wilt kopen dan is dat natuurlijk geen probleem, alle bestellingen die geplaatst worden voor 15:00 uur, worden op dezelfde dag aangeboden bij onze pakketdienst. Hiervoor hebben wij de volgende tarieven:

Brievenbus pakket: (alleen voor Nederland) is € 3.50 voor een bestelling onder de € 50 Ex btw daarboven is het gratis
Pakket: Nederland € 6.75 voor een bestelling onder de € 50 Ex btw daarboven is het gratis
Pakket Benelux € 13.25 voor een bestelling onder de € 50 Ex btw daarboven is het gratis.

Voor het versturen met een brievenbuspakket zijn speciale voorwaarden die wij hebben gekregen van PostNL, zie hier de voorwaarden.

Veilig betalen op onze website

Op Borenexpert kunt u veilig betalen, alle informatie die opgeeft wordt versleuteld, dit kunt u boven in de url balk zien door het groene hangslotje, onze website heeft een beveiligde verbinding zoals ze dat netjes noemen met een certificaat. Daarnaast hebben wij ook achteraf betalen van afterpay, als u liever eerst u bestelling ontvangt en daarna de rekening wilt gaan betalen dan kunt u bij ons terecht.

Dus wilt u boren kopen en deze laten versturen of zelf afhalen dan moet u bij Borenexpert zijn. Wij zien u dan ook graag in onze fysieke of online winkel.

met vriendelijke groet,

Michel den Arend