Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Diamantboren

  Diamantboren voor zwaar boorwerk

  Op zoek naar een kwalitatieve diamantboor? Voor het boren in de hardere materialen is een diamantboor het juiste gereedschap. Zeker bij het boren van gaten in gewapend beton is het verstandig om gebruik te maken van een diamantboor. ... Toon meer

  Prijs

  -
  0 Producten

  Geen producten gevonden...

  Diamantboren

  Diamantboren voor zwaar boorwerk

  Op zoek naar een kwalitatieve diamantboor? Voor het boren in de hardere materialen is een diamantboor het juiste gereedschap. Zeker bij het boren van gaten in gewapend beton is het verstandig om gebruik te maken van een diamantboor. Een betonboor is namelijk lang niet altijd geschikt voor deze klus. Door het robuuste karakter van een diamantboor vormt zelfs het sterkste gewapende beton geen obstakel. Gaat u dus gaten boren in beton? Dan zijn de kwalitatieve diamantboren van Borenexpert.com dus uitermate geschikt.

  Ons aanbod diamantboren

  Bij een diamantboor kopen is het belangrijk dat u zich verdiept in de verschillende soorten diamantboren. Er zijn namelijk heel wat variaties verkrijgbaar. Bij Borenexpert.com heeft u bijvoorbeeld de keuze uit een Classic diamantboor maar ook uit de Master diamantboor. Bent u echter op zoek naar een specifieke diamantboor die geschikt is voor het boren in natuursteen? Ook dan zit u bij ons helemaal goed. Wilt u geen risico lopen dat u een verkeerde boor besteld? Dan zijn de diamantborensets uit ons assortiment een uitkomst. De Tegelboorset heeft bijvoorbeeld zes verschillende diamantboren, een centreerhulp en een waterspoelkop. Zo heeft u voortaan altijd de juiste diamantboor met geschikte gereedschappen in huis. 

  Diamantboren met garantie

  Bij de diamantboren van Borenexpert.com ontvangt u altijd een uitmuntende garantie. Zo ontvangt u bij aankoop op een Carat diamantboor namelijk een 100% garantie* op tandbreuk. U hoeft zich dus geen enkele zorgen te maken dat de diamantboor na korte tijd al onbruikbaar is. Met een diamantboor van Borenexpert.com heb je de garantie op rendement! Op zoek naar een bepaalde afmeting diamantboor en zie je deze niet tussen ons aanbod staan? Geen enkel probleem. Wij kunnen nagenoeg alle afmetingen bestelling bij de fabrikant. Neem voor een afwijkende afmeting vooral contact met ons op om te vragen  naar de mogelijkheden. 

  Goedkope diamantboor kopen

  Wilt u een diamantboor kopen, maar er niet teveel voor betalen? Bij Borenexpert.com heb je niet alleen een garantie op kwaliteit, maar betaal je ook nooit teveel voor een diamantboor. Wilt u dus efficiënt gaten in harde steensoorten zoals beton en natuursteen boren? Dan zit je bij Borenexpert.com helemaal op de goede plek. Wij zijn namelijk een heuse expert op het gebied van boren. In ons brede aanbod zijn altijd wel diamantboren te vinden die aansluiten op jouw wensen en eisen. Is dit niet het geval? Neem dan voor de zekerheid contact met ons op om te kijken of we dit voor u kunnen bestellen bij de fabrikant.

  * Alleen op fabricage fouten en niet door eigen toedoen.

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking