Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Gatenzaag

  Met een gatenzaag maak je perfecte, ronde gaten voor tal van uiteenlopende projecten. Bestel jouw kwalitatieve gatenzaag meteen hier bij de Borenexpert!... Toon meer

  Prijs

  -
  0 Producten

  Geen producten gevonden...

  Gatenzaag

  De werking van een gatenzaag is eigenlijk vrij gelijklopend aan deze van een gewone zaag. Het verschil zit hem vooral in het feit dat een gatenzaag is gevormd in een cirkel. Een gatenzaag moet uiteraard steeds over een bepaalde aandrijving beschikken waar een boormachine voor kan zorgen. Ze draait met grote snelheid rond waardoor de tanden waar de zaag over beschikt snel stukjes van het materiaal af kunnen schrapen. Op deze manier ontstaat steeds een perfect rond gat. Tijdens het gebruik van een gatenzaag wordt het steeds aangeraden om gebruik te maken van een speciaal koelsysteem. Tijdens het zagen van een gat of bijvoorbeeld een gleuf is het namelijk mogelijk dat er heel wat wrijving ontstaat waardoor er behoorlijk veel hitte wordt gerealiseerd. Ben jij ook van plan om over te gaan tot het kopen van een gatenzaag, maar wil je dit graag doen bij een echt betrouwbare partij? Ontdek dan snel het uitgebreide assortiment met gatenzagen hier bij de enige, echte Borenexpert!

  Waar kan een gatenzaag allemaal voor worden gebruikt?

  Het gebruik van een gatenzaag kan in verschillende omstandigheden zeer interessant blijken te zijn. Dit is uiteraard niet in het minst het geval wanneer er een rond gat is vereist. Het maken van een rond gat is in de praktijk heel wat praktischer in vergelijking met de realisatie van bijvoorbeeld een vierkant of een rechthoekig gat. Een bekend voorbeeld van een situatie waarin een gatenzaag uitstekend werk doet is wanneer er bijvoorbeeld een ronde pijp door een muur heen moet worden gebracht. Uiteraard is dit slechts het puntje van de ijsberg en kunnen gatenzagen in veel meer uiteenlopende situaties de moeite waard zijn om te gebruiken.

  Welke voordelen brengt het gebruik van een gatenzaag met zich mee?

  Door gebruik te maken van een speciale gatenzaag is het steeds mogelijk om een gat te realiseren welke groter is dan met behulp van een gewone boor mogelijk zou zijn. Daar waar een gewone boor al het materiaal uit het gat verspaant tot zaagsel geldt dat niet voor de gatenzaag. Deze laat immers een mooie, ronde schijf achter waar zich in het midden een gat bevindt. Net omwille van het feit dat de schijf niet in haar totaliteit wordt verspaand kan er een mooi gat worden gerealiseerd terwijl er veel minder energie moet worden verbruikt. Wil jij ook kunnen genieten van de voordelen die zijn verbonden aan het gebruik van een gatenzaag? In dat geval is het belangrijk om er bij stil te blijven staan dat vanwege de aanzienlijke diameter er gebruik moet worden gemaakt van een boormachine met een laag toerental evenals een hoog koppel. Dit betekent dat niet elke boormachine bruikbaar is.

  Verschillende soorten gatenzagen

  Vooraleer over te gaan tot het bestellen van een gatenzaag is het ook van belang om er rekening mee te houden dat er verschillende soorten gatenzagen bestaan. We onderscheiden op dit vlak de gatenzagen met een vaste diameter van de versies met een set van meerdere zagen met verschillende diameters evenals gatenzagen met een continue variabele diameter. Voor welke van deze drie verschillende versies je uiteindelijk zal kiezen is altijd afhankelijk van het type karwei welke je wenst te realiseren. De gatenzagen met een vaste diameter zijn bijvoorbeeld bij uitstek geschikt voor het doorvoeren van een regenpijp bij een groot evenals het maken van gaten in een muur voor zogenaamde lasdozen.

  Bestel jouw gatenzaag hier bij de Borenexpert!

  Ben jij van plan om één of misschien zelfs meerdere karweien uit te voeren waarbij een gatenzaag wel goed van pas zou kunnen komen? In dat geval is het altijd de moeite waard om jouw exemplaar te bestellen hier bij de enige, echte Borenexpert. Wij maken het voor onze klanten steeds mogelijk om een gatenzaag te kopen die niet alleen perfect in lijn ligt met de verwachtingen, maar die bovendien ook nog eens financieel bijzonder interessant is. Dit zorgt er voor dat er altijd een gatenzaag met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding kan worden besteld. Dat is echter nog niet alles. Het merendeel van onze artikelen zijn namelijk steeds in voorraad waardoor een bijzonder snelle levering kan worden gegarandeerd.

  Op vlak van levering hebben wij er voor gekozen om samen te werken met betrouwbare partijen zoals GLS en DHL. Dit zorgt er voor dat je bestelde gatenzaag evenals andere eventuele artikelen niet alleen ten allen tijde snel, maar ook op veilige wijze kunnen worden afgeleverd. Heb je er voor gekozen om een bestelling te plaatsen ter waarde van minimaal 50 euro exclusief BTW? In dat geval is zowel de levering binnen Nederland als naar België helemaal gratis! Het is onnodig om te zeggen dat ook dit de aankoopprijs van onder meer jouw gatenzaag alleen maar nog interessanter maakt!

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking